Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Niyazi Gülhan'a Atletizm Federasyonundan davet var

Niyazi Gülhan

Gülhan, Sprint Uygulamalı Antrenman Çalışmaları” seminerine davet edildi.

Erdek 18 Eylül Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan, Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından 18-21 Aralık 2014 tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan “Milli Takım Sprint Uygulamalı Antrenman Çalışmaları” konulu seminere davet edildi. 5 gün devam edecek seminerde; Antrenör Fausto Rıbeıro Sprint Drilleri ve Tekniği Eğitimi, Antrenör Oleg Mukhını 200 Metre Branşına Yönelik Yıllık Antrenman Planlama Eğitimi, Antrenör Vıktor Bryzgın Ukrayna Bayrak Milli Takımlarının Antrenman Planlaması Eğitimi, Antrenör Ahmet Ali Baş EAA Sprint ve Engelli Koşular Seminer Notları ile Performans Test Uygulama ve Analiz Sonuçları Eğitimi, Antrenör Alper Başyiğit 400 Metre Branşına Yönelik Yıllık Antrenman Planlaması Eğitimi, Antrenör Hakan Beceren Kuvvet Antrenmanları Çalışmaları ve Dirilleri Eğitimi verecek.
Gelen davet hakkında bilgi veren Gülhan, böyle bir eğitime federasyon tarafından davet edilmenin kendisi için gurur duyucu olduğunu söyledi.
Bu eğitimden sonra hem Erdek’teki sporcularına hem de Milli Takımdaki sporcularına daha faydalı olacağını belirten Gülhan, “Uğraş verdiğimiz alan sürekli değişim, gelişim gösteren bir alan. Bunun için başarılı olmak istiyorsak sürekli kendimizi yenilemek zorundayız. Yeni teknikleri taktikleri gözden kaçırmamalıyız. Atletizm çok fazla dalı olan bir branş. Sporcuların her birinin ayrı antrenman programı, beslenme şekli ve fiziksel gelişimi oluyor. Bunun için her biriyle ayrı ayrı ilgilenmek gerekiyor. Bu işte sıkılmak, yorulmak ve vazgeçmek yok. Tabi ki yeri gelecek zorluklar olacak. Ancak biz sporcularımızla, velilerimizle, öğretmen arkadaşlarımızla, okul idaremizle birlik ve beraberlik içinde mücadeleye devam edeceğiz.”



  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı